Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zdrobit de copac

Ieri dupa amiaza, in apropiere de Baraganu, soferul unei autoutilitare "Peugeot" s-a izbit violent de un copac si a murit instantaneu, sfirtecat de fiarele contorsionate ale masinii.
Soferul autoutilitarei marca "Peugeot Boxer" nr. B-1262, un barbat de circa 30 de ani, al carui nume nu a fost dat publicitatii, circula pe Drumul European 577, dinspre Slobozia catre Braila. La km 60, cu circa 150 metri inainte de a intra in comuna Baraganu, din motive necunoscute, conducatorul auto a intrat pe contrasens, apoi a frinat o distanta apreciabila, incercind sa redreseze vehiculul, insa nu a reusit. Duba a intrat in plin intr-un copac de pe partea dreapta si s-a facut zob. Desi airbag-urile au declansat imediat dupa impact, au fost inutile, fiindca motorul masinii a intrat peste sofer, zdrobindu-l si omorindu-l pe loc.
Tinarul a fost scos cu greu din masina avariata si a fost anuntata ambulanta, insa medicii de la Salvare nu au putut face altceva decit sa constate decesul. Cadavrul a fost depus la morga Serviciului de Medicina Legala, pentru efectuarea autopsiei.
Specialistii de la Serviciul Politiei Rutiere s-au deplasat la locul tragicului eveniment si au declansat o ancheta, pentru a elucida imprejurarile accidentului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii