Mergi la conţinutul principal

Workshop «Evaluare în educaţie» la Casa Corpului Didactic

La Casa Corpului Didactic (CCD) Brăila a avut loc, recent, workshop-ul "Evaluare în educaţie", preambul al programului de formare profesională continuă "Evaluare în învăţământul preuniversitar". Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila în parteneriat cu Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov.
La activitate au participat cadre didactice din judeţul Brăila, inspectorul şcolar general adjunct Dan Gheorghiţă şi Cristina Elena Anton, director C.C.D. Brăila. Din partea Universităţii Transilvania din Braşov a fost prezent prof. univ. dr. Teodor Palasan, care a şi susţinut workshopul în calitate de coordonator.
Programul "Evaluare în Învăţământul Preuniversitar" este parte a unei strategii de dezvoltare profesională a dascălilor pe care I.S.J. Brăila şi C.C.D. au elaborat-o pentru perioada următoare. "Un astfel de program de formare continuă este benefic, deoarece aceasta reprezintă o componentă esenţială, aflată în interacţiune cu alte procese cum sunt planificarea, organizarea şi conducerea actului educaţional", a precizat Cristina Anton, directorul C.C.D Brăila.
Toate cadrele participante la cursul de formare acreditat începând cu anul şcolar 2016-2017 vor primi credite profesionale transferabile.

Save

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro