Mergi la conţinutul principal

Webhelp România a inaugurat cel mai primitor sediu din Galați și își extinde echipa cu câteva zeci de poziții până la finele anului

Compania, lider global în domeniul BPO, a inaugurat ieri noul sediu, amplasat în centrul orașului, în incinta Hamer Business Center, pe strada Brăilei.

Desfășurat pe o suprafață de 500 mp pătrați, noul sediu reprezintă o soluție modernă, perfect adaptată la modelul de lucru hibrid, ce îmbină perfect spațiile de co-working, ce stimulează coeziunea echipelor, și confortul propriei case, prin abundența spațiilor de relaxare, ce răspund nevoii de intimitate și liniște.

«La Webhelp punem capitalul uman pe primul loc, fie că vorbim despre oportunități profesionale sau mediu de lucru. Fiecare dintre alegerile noastre urmarește să răspundă nevoilor și așteptărilor echipei noastre. Este o alegere firească pentru noi să investim constant în spații moderne, digitalizate, utilate cu echipamente de ultimă generație, amenajate astfel încât să asigure securitatea angajaților noștri și să stimuleze starea de bine, situate în imediata proximitate a numeroase facilități : restaurante, mijloace de transport în comun, sucursale bancare.

Echipa de la Galați are un loc aparte în istoria Webhelp, fiind primul sediu regional pentru filiala din România. În strategia noastră de creștere Galațiul ocupă un loc important - am construit multe împreună, de la o mână de angajați în 2003, la peste 250 de angajați astazi, în Galați, și peste 2300 la nivel național - iar până la finalul anului vom crea cel puțin 50 de noi locuri de muncă pentru locuitorii din zona Galați-Brăila, care cunosc limbile engleză, franceză, rusă, arabă și maghiară.», a declarat Răzvan Pătrunoiu, Director General Webhelp România.

 

La evenimentul de inaugurare au fost prezenți:

Directorul General Webhelp România, Răzvan Pătrunoiu;

Primarul municipiului Galați, Ionut Pucheanu;

Artur Tulus, Decanul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie din cadrul Universității „Dunărea de Jos Galați”;

Alina Ganea, Profesor Universitar și Co-responsabil al Centrului de reușită universitară al Universității «Dunărea de Jos» Galați, Facultatea de Litere;

Gabriela Scripnic, Profesor Universitar al Universității «Dunărea de Jos» Galați, Facultatea de Litere/ Departament Limba și Literatura Franceză.

 

Despre Webhelp

Webhelp concepe, furnizează și optimizează experiențe umane de neuitat pentru lumea digitală de astăzi - prin crearea de experiențe client ce schimbă regulile jocului. De la vânzări la asistență, de la moderare de conținut la gestionarea creanțelor, Webhelp este un partener complet, în toate etapele interacțiunii cu clienții B2C și B2B. Cei 80.000 de angajați pasionați, din peste 50 de țări, reușesc să facă diferența pentru cele mai interesante branduri din lume. Webhelp este în prezent deținut de conducerea sa și Groupe Bruxelles Lambert (Euronext: GBLB), fond de investiții global de top, începând cu noiembrie 2019.

Înființat în anul 2000, Webhelp are 4 sedii în România (București, Galați, Ploiești și Iași) și o echipă de peste 2300 de angajați. Echipa Webhelp Galați numără peste 250 de angajați care deservesc 10 clienți instituționali, lideri în domeniile lor de activitate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro