Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Voi incerca sa cistig turneul de la Bucuresti"

Tenismanul argentinian Mariano Puerta, numarul 10 in ierarhia ATP Entry Ranking, a declarat, vineri, la sosirea in Bucuresti, ca va incerca sa cistige turneul BCR Open Romania, pentru a-si spori sansele de a participa, la sfirsitul anului, la Turneul Campionilor de la Shanghai.
"Nu sint pentru prima data in Romania, ci pentru a doua sau a treia oara. Sint multumit ca ma aflu din nou aici si sper sa imi mearga bine. Anul acesta va fi altfel decit la editiile precedente la care am participat. Vin aici cu mai multa incredere si avind in vedere rezultatele bune din acest an, voi incerca sa cistig turneul, mai ales ca am sanse sa particip la masters-ul de la Shanghai, la sfirsitul anului", a spus Puerta, care a sosit pe Aeroportul International "Henri Coanda" cu o cursa de la Frankfurt, ce a intirziat aproximativ o ora.
Jucatorul argentinian a afirmat ca ii plac fetele din Romania. "Imi place Bucurestiul, de fapt tuturor jucatorilor le place sa vina aici. Organizarea turneului este foarte buna, la fel si conditiile de cazare. In Romania fetele sint frumoase, cred ca romancele ar intra in top 5", a spus tenismanul.
Intrebat daca ii este teama de vreun adversar, Puerta a raspuns: "Sunt multi jucatori buni care vin la acest turneu, cum ar fi argentinienii Acasuso, care joaca mereu foarte bine aici, sau Zabaleta, mai este si italianul Volandri. Este un turneu de un nivel foarte bun. Sper sa joc la Bucuresti la fel de bine cum am facut-o la Paris, la Roland-Garros, unde am ajuns in finala, un meci pe care nu-l voi uita niciodata".
Puerta a afirmat ca fostul fotbalist Diego Armando Maradona este idolul lui. "Maradona va fi intotdeauna idolul meu, pentru ca este cel mai bun sportiv argentinian din istorie. Este un erou pentru noi", a spus argentinianul.
Jucatorul argentinian, care va implini 27 de ani pe 19 septembrie, la o zi dupa incheierea turneului de la Bucuresti, a spus ca nu va avea timp sa sarbatoreasca, pentru ca va juca in acea saptamina meciul de Cupa Davis cu Slovacia, din semifinalele competitiei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii