Mergi la conţinutul principal

Vin colindătorii de la Ciocile

Continuând o frumoasă tradiţie, vineri, 18 decembrie 2015, începând cu ora 10.00, Ansamblul de colindători "LA LINĂ FÂNTÂNĂ", din localitatea Ciocile, îşi propune să colinde diverse instituţii şi persoane din Brăila, iar pocniturile din bici se vor auzi în multe zone ale oraşului. După cum ne-a informat prof. Gheorghe Ciucă, instructorul ansamblului de colindători, pe 22 decembrie formaţia din Ciocile se va deplasa la Bucureşti, unde, la invitaţia Primăriei Generale a Capitalei, va susţine un program de colinde alături de cele mai reprezentative formaţii de colindători din ţară, în Piaţa Universităţii, iar în zilele de 24 şi 31 decembrie colindătorii sunt aşteptaţi la casele gospodarilor din sat, pentru a le cânta colinde specifice zonei.
Înfiinţat în anul 1990, ansamblul de colindători din Ciocile a preluat de la bătrânii satului, în acest sfert de secol de activitate, cele mai frumoase colinde, pe care le-a făcut cunoscute pe marile scene ale ţării. În toată această perioadă, a reprezentat judeţul Brăila la numeroase festivaluri de colinde din ţară şi din străinătate şi a susţinut peste 150 de spectacole de muzică populară, alături de interpreţi renumiţi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro