Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei si Eldomir Viziru au obtinut succese categorice

Dupa ce a remizat in etapa trecuta, pe teren propriu, cu lidera Viitorul Insuratei, CSO Ianca a pierdut la scor, 1-3, simbata, in deplasare, la Eldomir Viziru.
Formatia gazda, pregatita de Vasile Darie, a marcat de trei ori in prima repriza, prin Necoara, Ionel Dimache si Pascu, iar in partea secunda s-a jucat cu ocaziile.
Oaspetii au reusit sa inscrie o data, prin Danilov, insa nu si-au mai creat nici o faza de poarta, defensiva Eldomirului fiind excelent condusa de catre experimentatul Dimache, fost jucator al Petrolului Ianca.
Scorul etapei, 7-2, s-a inregistrat la Gaiseanca, in partida dintre echipa locala Vointa si Comagrim Dudesti insa diferenta s-a marit abia in partea secunda a partidei, la pauza gazdele avind un avantaj de doar un gol, 2-1. Cel mai bun jucator de pe teren a fost Vasii, autor a patru goluri.
Aceasta runda a fost dominata de formatiile vizitatoare. In afara de lidera, care a cistigat conform asteptarilor la Cazasu, cu toate punctele s-a ales si Victoria Dedulesti, dupa meciul de la Avintul Ciresu. Pentru formatia vizitatoare au inscris Vizireanu, Ion si Barbieru, iar pentru gazde Roadecincu.
Remize in deplasare au obtinut Vointa Visani si FC Urleasca. Daca pentru echipa din Visani rezultatul este unul meritoriu, nu acelasi lucru se poate spune si despre FC Urleasca, formatie care pornea ca favorita in acest meci.
Dupa 17 etape, Viitorul Insuratei se afla pe primul loc, urmata la doar un punct de Eldomir Viziru.

Rezultatele inregistrate in etapa a 17-a
Eldomir Viziru - CSO Ianca 3-1
Avintul Ciresu - Victoria Dedulesti 1-3
Victoria Traian - FC Urleasca 1-1
Viitorul Ianca - Vointa Visani 0-0
Vointa Gaiseanca - Comagrim Dudesti 7-2
Victoria Cazasu - Viitorul Insuratei 0-3

Rompas a intors rezultatul in favoarea sa in repriza a doua

Dupa ce a fost condusa cu 1-0 la pauza, in urma golului marcat de Costel Micu, Rompas Vadeni a facut o a doua repriza excelenta, aratind prin joc si scor ca nu degeaba este lidera seriei I a Campionatului judetean. Gazdele au egalat la zece minute de la reluare, in urma reusitei lui Viorel Burlacu si dupa aceea au galopat spre o victorie la scor, 7-2. Pentru Rompas au mai inscris Valentin Durbaca (min. 56), Marius Constantin (min. 64, 76), Sorin Nedelescu (min. 66, 73) si din nou V. Burlacu (min. 78 din penalty). N. Constantin a inscris al doilea gol pentru Dacia Bertesti cu cinci minute inainte de finalul partidei. Meciul a fost viu disputat, cu multe faze de poarta, iar daca formatia din Bertesti nu ar fi ratat citeva ocazii clare in prima repriza scorul ar fi fost mai strins.

Rezultatele inregistrate in Campionatul judetean de fotbal
Seria I
Soimii Unirea - Dunarea Tichilesti 1-3
Amicii Chiscani - Vointa Sutesti 1-2
Rompas Vadeni - Dacia Bertesti 7-2
Spicul Rimnicelu - Stanriz Stancuta 11-0
Pandurii T. Vladimirescu - Romgal Romanu 2-7
Recolta Tufesti - Infratirea Gemenele 5-1
Seria a II-a
Steaua Satuc - AS Jirlau 2-2
Steaua Perisoru - Bordei Verde 1-3
Spicul Zavoaia - Recolta Ciocile 4-3
Petrolul Ulmu - Vointa Baraganu
Vointa Plopu - Vointa Faurei Sat 1-0
Pescarusul Drogu - Viitorul Galbenu 0-3
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii