Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei a pierdut neasteptat la Oil Terminal, penultima clasata

In etapa a 11-a formatia din Insuratei a avut un adversar facil, Oil Terminal, chiar daca intilnirea s-a derulat la Constanta.
Formatia de la tarmul marii face parte dintre cele care nu s-au ridicat pina acum la nivelul valoric al seriei a doua, lucru demonstrat si de pozitia pe care o ocupa in clasament inaintea acestei partide, penultima, si nu trebuia sa reprezinte un obstacol pentru Viitorul.
Numai ca in ultima vreme la gruparea din Insuratei ceva nu mai merge.
Echipa care spulbera tot acasa si care a cochetat etape bune cu podiumul si a ajuns chiar pe locul intii, a ajuns sa remizeze cu Dodu pe teren propriu, iar acum sa piarda in fata unei echipe deja condamnate la retrogradare.
Vineri, la Constanta, AS Viitorul nu a prins o zi prea buna, in prima repriza neavind nici o ocazie de gol.
In schimb, gazdele au reusit sa inscrie un gol de trei puncte prin Rentea, in minutul 15, la singura lor ocazie clara de pe tot parcursul meciului.
Oaspetii au fost ceva mai insistenti in repriza a doua insa dominarea lor a ramas la fel de sterila si astfel, neasteptat, constantenii s-au trezit cu un cadou care insa nu a reusit sa-i urce de pe penultimul loc, pe care il detineau de altfel si la inceputul partidei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii