Mergi la conţinutul principal

VIDEO: “Campioană” la nesimţire

• o brăileancă de 40 de ani a fost amendată în repetate rânduri, după ce a fost prinsă aruncând gunoaie lângă fostul cinematograf de vară de pe Str. I.l. Caragiale • zilele trecute, femeia a fost găsită din nou de Poliţia Locală, depozitând gunoaie în acelaşi loc, motiv pentru care i s-a aplicat amenda maximă pentru acest tip de contravenţie - 1.000 lei

 

O brăileancă în vârstă de 40 de ani ar putea să ia lejer titlul de “campioană a mizeriei”, după ce şi-a făcut un adevărat obicei din a arunca gunoaie lângă gardul fostului cinematograf de vară de pe strada IL Caragiale din muncipiu. Individa a fost amendată în repetate rânduri, cu câte 200 lei, de patrulele Poliţiei Locale care o prindeau asupra faptului. Zilele trecute, agenţii au găsit-o din nou aruncând câteva sacoşe cu gunoaie, în acelaşi loc, iar pentru că sancţiunile anterioare n-au învăţat-o minte, s-au gândit că ar fi timpul să îi aplice amenda maximă pentru acest tip de contravenţie: 1.000 lei.

De altfel, în perioada 16 - 19 februarie, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliţiei Locale Brăila au aplicat mai multe sancţiuni contravenţionale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curăţeniei pe domeniul public al municipiului Brăila. Astfel, 8 persoane - 6 bărbaţi şi 2 femei - cu vârste cuprinse între 17 şi 61 de ani, au fost amendate pentru că au aruncat deşeuri menajere sau inerte pe domeniul public. Printre persoanele sancţionate contravenţional se numără şi o femeie în vârstă de 61 de ani, care, în data de 16 februarie, a fost surprinsă de o patrulă a Poliţiei Locale în timp ce arunca câţiva saci plini cu deşeuri inerte în containerul aparţinând unei asociaţii de proprietari de pe Str. Apollo. Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu suma de 200 lei. De asemenea, în aceeaşi zi, un bărbat în vârstă de 61 de ani şi un tânăr în vârstă de 17 ani au fost prinşi de poliţiştii locali în timp ce descărcau deşeuri inerte, dintr-o autoutilitară, pe Str. Mare. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu suma de 500 lei, respectiv 300 lei.

În total, în perioada menţionată, valoarea amenzilor aplicate de poliţiştii locali pentru murdărirea domeniului public s-a ridicat la suma de 3.050 lei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro