Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vicele Chiru: "Mai intii Basescu, acum eu. Asta este soarta noastra, a presedintilor: sa fim suspendati pe nedrept!"

Reporter: Este Chiru un adevarat presedinte?
Chiru: Fara doar si poate! Sint un mare presedinte si cred ca am dovedit acest lucru. Sa ma explic. M-am certat cu domnu' Bunea Stancu si am amenintat ca ma scot de la guvernare. Vedeti, ca si domnul Basescu, sint un certaret prin excelenta, de fapt nu as zice cuvintul certaret, ci as folosi un termen mai moderat. As zice ca nu-mi place nedreptatea si din acest motiv nu pot sa tac din gura. Ia, stai sa-mi pun miinile la gura sa vad daca aduc cu Basescu in pozele alea electorale. "Ei vor sa nu vorbesc!" E, ce zici, mi-a stat bine? Pai, vezi, ce ti-am zis eu? Sa continui insa. Am zis ca nu fac aliante si coalitii cu cei care fura si mint? Am zis! Iata-ma acum tragind consecintele.
Reporter: Te asteptai sa fii suspendat?
Chiru: Nu, dar imi doream. Bine ca nu m-au dat afara din partid. Era mai nasol. Asa, daca voi fi suspendat timp de un an, voi avea timp berechet sa-mi fac campanie electorala si sa ma intorc la anul pe vremea asta, cu o luna inainte de alegerile locale, gata sa cistig Primaria Braila!
Reporter: Vrei sa devii primar?!
Chiru: Nu, ma, am glumit. Am vrut sa vad ce zici tu! Pentru ce sa vreau sa ajung primar? Ca sa ma injure astia ca nu string ciinii din oras si ca nu atrag investitori. N-am nevoie. Mai bine sa-i injur eu pe ei, mai ales ca iau si un salariu bun de la CJ ca sa fac treaba asta.
Reporter: Dupa Basescu, esti al doilea presedinte suspendat in tara asta, in mai putin de o luna.
Chiru: Corect! Mai intii Basescu, acum eu. Nu ma pling insa, pentru ca stiu ca asta este soarta noastra, a presedintilor: sa fim suspendati pe nedrept.
Reporter: Si presedintele de la asociatia mea de locatari a fost suspendat acum 2 luni.
Chiru: Poftim, ce-ti ziceam eu mai devreme. Mai devreme sau mai tirziu, toti presedintii au de suferit.
Reporter: Da, dar s-a dovedit ulterior ca presedintele de la asociatia mea de locatari a furat din banii oamenilor!
Chiru: Eeee, atunci schimbam foaia. Inseamna ca el nu era un presedinte adevarat. Era un hot, un nenorocit, care probabil ca nu a mai gasit loc in Parlament si s-a facut presedinte. Astfel de oameni nu fac cinste functiei de presedinte. Ar fi cazul ca toti presedintii din tara asta, indiferent daca sint sau nu suspendati, sa incepem sa ne facem curatenie in propria ograda. Asa nu se mai poate!
Reporter: De unde si pina unde ai devenit fan Basescu?
Chiru: Nu asa se pune problema. Conjunctura m-a determinat sa-i iau apararea lui Basescu. Putin imi pasa daca am fost sau nu manipulat. Crede-ma insa ca daca este sa aleg intre Basescu si parlamentarii aia de 2 bani, nu ezit nici o clipa sa-l aleg pe Basescu.
Reporter: Nu asa se pune problema. Basescu a innebunit, trebuie sa scapam de el!
Chiru: Vad ca esti si prost. Ti-a facut mintea dimburi Geoana si ceilalti care gindesc ca el. Basescu trebuie sa ramina la Cotroceni sa-si termine mandatul. Parlamentarii sint cei care trebuie sa plece, sa lase natiunea in pace. Sint compromisi, nu fac nimic acolo si ne maninca banii degeaba. Iar cind zic parlamentari ma refer la parlamentarii din absolut toate partidele, nu numai de la PNL, PSD, PC, PRM si UDMR. Ma refer si la cei din PD, care sint la fel de trintori.
Reporter: In acest context, te intreb acum daca vrei sa devii parlamentar.
Chiru: Eu nu sint puturos ca ei. Poftim, sa-l iau ca exemplu pe Alin Teodorescu, deputat de Braila. Cu ce este el mai breaz decit mine? Ce a facut el pentru braileni si nu as fi putut face eu? Pai, vezi? Cred ca si tu te-ai descurca in calitate de parlamentar. Toti romanii s-ar descurca in Parlament, dar nu avem loc de hotii astia.
Reporter: Esti pornit rau!
Chiru: Da, m-am dezlantuit! Cineva sa ma opreasca...daca vrea sa ia bataie! Am fost suspendat din PNTCD, pentru ca mi-am spus opiniile. Nu este corect. De data asta, in acest razboi, Basescu este cel care are dreptate. De asta il si sustin, indiferent ce sanctiuni imi vor da cei de la "centru". Si sa nu uitam ca Basescu a facut multe pentru Romania. Evident, cit poate face un presedinte. Tot il acuza unii ca este betiv. Eu nu l-am vazut niciodata beat la televizor si nici nu am auzit ca s-ar fi dus manga la vreo intilnire bilaterala. E treaba lui daca bea acasa, cind se uita la meciuri. Daca isi permite, daca are bani si il tine si sanatatea, de ce sa nu bea? In plus, e barbat, ce gura ma-sii!
Reporter: Si acum o intrebare de baraj: cum votezi astazi, 19 mai?
Chiru: Ce tare ai fost! Credeam ca te-ai prins cum am sa votez. Ma enerveaza insa la culme modul in care au formulat astia intrebarea la care trebuie sa raspundem. Parca am fi bulgari. Daca zici "Da" inseamna de fapt "Nu", iar daca zici "Nu" ii spui "DA!" lui Basescu, adica esti de partea lui. Dar la ce sa te astepti de la niste insi ca Geoana sau Crin Antonescu. Niste mari nimicuri care vor disparea cit de curind din politica. Adio, bai, va transmite presedintele suspendat al Brailei, Gheorghe Chiru.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii