Mergi la conţinutul principal

Vesti bune pentru brailenii din Radu Negru si Chercea

Veste buna pentru brailenii care locuiesc pe strazile "calamitate" de firma "Athena": ritmul lucrarilor de reabilitare va creste, deoarece firma greceasca a inceput colaborarea cu un nou subcontractor, ce va actiona in special in cartierul Radu Negru. Este vorba despre firma "Tancrad", care ar trebui sa inceapa lucrul de luni, 4 august, si sa termine, in circa patru luni, reabilitarea tuturor strazilor din acest cartier. Si chercenii au motive de bucurie, fiindca "Athena" a ajuns, in sfirsit, la o intelegere cu "Distrigaz", pentru coborirea conductelor de gaze la un nivel care sa permita realizarea fundatiilor citorva strazi din cartier, ce au fost sapate acum citeva luni si au ramas in acest stadiu. Informatiile ne-au fost oferite de primarul Aurel Simionescu, care a mentionat ca poarta aproape zilnic discutii cu reprezentantii firmei grecesti, insistind pentru accelerarea ritmului de lucru.
Reamintim ca "Athena" SA Grecia, filiala Braila, a obtinut, acum vreo 5 ani, contractul in valoare de 17,7 milioane de euro, pentru extinderea sistemului de canalizare din Braila si modernizarea strazilor aferente. Grecii au inceput treaba cu mare intirziere, astfel ca termenul de executie - luna decembrie 2006 - a fost depasit cu un an si jumatate. In momentul de fata, montarea conductelor de canalizare este finalizata, insa mai sint de reabilitat multe strazi din Chercea, Radu Negru si Brailita.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro