Mergi la conţinutul principal

Vernisajul Expoziției FLOWER POWER la Centrul Cultural Nicăpetre

* expoziția încununează cea de-a II-a ediție a Proiectului educațional „Student pentru o zi, viziune pentru viitor”, organizat de Liceul de Arte „Hariclea Darclee”, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iasi și Muzeul Brăilei „Carol I”, cu sprijinul IȘJ și al Primăriei Municipiului Brăila * evenimentul are loc vineri, 7 aprilie, la Galeria Centrului Cultural Nicăpetre

 

 

 

Vineri, 7 aprilie, de la ora 12.00, la Galeria Centrului Cultural Nicăpetre a Muzeului Brăilei „Carol I” (Strada Belvedere) are loc vernisajul Expoziției Proiectului educațional „Student pentru o zi, viziune pentru viitor” - ediția a II-a - FLOWER POWER (pictură și ceramică). Coordonatori: prorector conf. univ. dr. Cristian Ungureanu - Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Arte Vizuale și Design; prof. dr. Ana-Maria Aurelia Negară - Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Arte Vizuale și Design, prof. Mioara Șipoș, Inspector Școlar Arte (IȘJ Brăila), prof. dr. Gheorghe Antonescu, directorul Liceului de Arte „Hariclea Darclée”. Echipa de proiect a Liceului de Arte „Hariclea Darclée” este constituită din prof. Luciana Terente, prof. Ioana Grigore, prof. Nela Constantinescu și prof. Lucian Constantin, iar organizator din partea Muzeului Brăilei „Carol I” este Alina-Ruxandra Mircea, șef Secția Artă.

Potrivit organizatorilor, expoziția FLOWER POWER încununează cea de-a doua ediție a Proiectului educațional „Student pentru o zi, viziune pentru viitor”, organizat de Liceul de Arte „Hariclea Darclee” Brăila în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași și Muzeul Brăilei „Carol I”, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean și al Primăriei Municipiului Brăila.

Proiectul dorește să vină în întâmpinarea așteptărilor tinerilor din învățământul artistic preuniversitar, prin crearea unui spațiu de întâlnire și dialog cu artiști consacrați, profesori ai Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași. Scopul proiectului este de a-i plasa pe participanți în ipostaza de „student pentru o zi”, cu speranța că experiența astfel dobândită le va deschide liceenilor perspective de creștere personală și profesională, le va adânci înțelegerea și aprecierea artelor frumoase, inclusiv a propriilor practici de atelier, și le va înlesni orientarea în carieră, precizează organizatorii evenimentului.

Tema acestei a doua ediții FLOWER POWER aduce un omagiu frumuseții și forței regeneratoare ale naturii, simbolizate prin limbajul universal al florilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro