Mergi la conţinutul principal

Valentina Dobrila si Daniel Nechita participa la un concurs international in Bulgaria

In acest week-end perechea reprezentativa a clubului Valentina Dance, Valentina Dobrila - Daniel Nechita va participa la doua competitii de anvergura.
Pe data de 26 octombrie cei doi dansatori braileni vor fi prezenti in Bulgaria la un concurs organizat de Dance Sport Club Tuida. Acolo vor participa la Open Latino, categoria de virsta 19-35 ani.
La acest concurs international notele vor fi acordate de o serie de arbitri din Republica Moldova, Germania, Italia si Romania. Tara noastra va fi reprezentata de fostul presedinte al federatiei de specialitate, Gheorghe Raducan.
Alti doi dansatori ai gruparii brailene, Oana Mocanu si Alexandru Grecu, vor lua startul la Open Basic tineret.
Aceleasi perechi vor concura doua zile mai tirziu la cea de a doua editie a Cupei Oltenia, un festival de dans sportiv care este inclus in seria de manifestari consacrate Zilelor Craiovei.
La acest concurs Valentina Dobrila si Daniel Nechita vor concura la Open Latino, iar Oana Mocanu si Alexandru Grecu la Open Basic, Latino si Standard, la categoria de virsta 12-13 ani.
"Stiu ca va fi greu deoarece la aceasta clasa participa cei mai buni dansatori, dar noi speram intr-o evolutie cit mai buna la ambele concursuri si evident intr-o clasare cit mai buna. In calitate de antrenor consider ca avem la club o generatie de copii foarte talentati care doresc sa urce pe culmile succesului. Din pacate, spre dansul sportiv isi indreapta pasii mai mult fetele, baietii mai putin, de aceea noi facem selectie in permanenta si asteptam cit mai multi baieti care sa doreasca sa faca performanta. Pentru cei care doresc alte detalii le pot obtine la telefon 0745 307832", a declarat Valentina Dobrila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu