Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentin Grama si Ionut Stoica, medaliati cu aur la Cupa Romaniei

La editia din acest an a Cupei Romaniei la box pentru cadeti si juniori, CSO Ianca a realizat cea mai buna performanta a sa pe plan intern. Pugilistii antrenati de George Pertea au cucerit doua medalii de aur si tot atitea de bronz, rezultate care au pozitionat clubul din Ianca pe locul al treilea in tara dupa doua grupari cu mare traditie in box, Petrom Ploiesti si Dinamo Bucuresti.
Gruparea din Ianca a deplasat la Tg. Mures, locul de disputare al competitiei, patru boxeri si toti au urcat pe podium.
In competitia juniorilor, Valentin Grama, singurul medaliat european din Braila in 2006, a cistigat toate cele patru meciuri de la categoria 48 kg. Printre invinsii sai fiind si un sportiv de la Dinamo, si a cucerit medalia de aur. Tot la juniori Dorin Patracioc s-a clasat pe locul al treilea la categoria 51 kg.
Cea de a doua medalie de aur, pentru CSO Ianca a fost adjudecata de cadetul Ionut Stoica, la categoria 60 kg, iar colegul sau, Costica Stoica, tot la cadeti a ocupat locul al treilea la categoria 52 kg.
In urma rezultatelor obtinute, Valentin Grama si Ionut Stoica au fost cooptati in loturile nationale, ei fiind titularii categoriilor 48 si respectiv 57 kg. La lotul de juniori a fost promovat, dupa acest concurs si Dorin Patracioc.
"Locul al treilea in clasamentul cluburilor din tara spune totul despre evolutia noastra la actuala editie a Cupei Romaniei. Dupa parcursul foarte bun de la aceasta competitie eu sint convins ca Valentin Grama si Ionut Stoica vor confirma in acest an si in concursurile internationale. O alta surpriza placuta pentru clubul nostru a fost cooptarea lui Patracioc la lotul de juniori. Este un inceput bun de sezon pentru noi si speram ca vom putea depasi performantele de anul trecut" a declarat George Pertea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii