Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Urmarit general prins la furat, in comuna Viziru

Un constantean de 30 de ani, dat in urmarire generala, fiindca are de executat 4 ani de inchisoare pentru furt, a fost capturat, la finele saptaminii trecute, de politistii din comuna Viziru.
"Simbata seara, a fost depistat Eugen S., 30 ani, din comuna Nicolae Balcescu, judetul Constanta, care a sustras un radiocasetofon în valoare de 150 lei, din autoturismul lui Gica C., localnic. In urma cercetarilor s-a stabilit ca autorul furtului este urmarit general, pentru savirsirea unei fapte asemanatoare pe raza localitatii de domiciliu, motiv pentru care acesta a fost încarcerat în Penitenciar", ne-au precizat surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei.
În aceeasi noapte, politistii care patrulau in zona Plantelor au prins in flagrant un alt spargator de masini: Florentin H., 15 ani, a fost luat ca din oala de oamenii legii, în timp ce "usura" doua autoturisme, de capacele de la roti. Duminica, insa, Politia s-a "lipit" de un caz cu autori necunoscuti: hotii au intrat cu chei potrivite intr-o autoutilitara parcata pe Str. Calugareni si au "imprumutat" un casetofon in valoare de 6 milioane lei vechi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii