Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Urmarire penala in cazul unor furturi

Lucratori din cadrul Biroului de Politie Rurala au propus Inceperea urmaririi penale Impotriva lui Emil P. (24 de ani), din Braila, si a lui Toader B. (50 de ani), din comuna Branistea, judetul Galati, sub aspectul savirsirii infractiunii de furt calificat. Acestia, In perioada 9 -11 iunie 2006, au sustras piese de la utilajele agricole apartinind lui Octav B., din comuna Cazasu. Prejudiciul, In valoare de 310 lei RON, a fost recuperat.
Tot pentru savirsirea infractiunii de furt calificat, aceiasi politisti au propus Inceperea urmaririi penale Impotriva lui Raducu T. (24 de ani), din comuna Gropeni, care, In ziua de 18 iulie a.c., a sustras 167 kg de griu, In valoare de 80 RON, apartinind SC "TCE3 Brazi " SRL. Prejudiciul a fost recuperat In totalitate, dupa cum ne-a informat Biroul de Presa al Politiei.
Agentii de la Postul de Politie Maxineni au propus Inceperea urmaririi penale Impotriva localnicului Daniel C. (20 de ani), pentru savirsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a fi posesor al permisului de conducere.
Politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au propus Inceperea urmaririi penale Impotriva lui Aurelian A.(21 de ani) si a lui Nelu M.(28 de ani), ambii din Braila, care, In noaptea de 12 spre 13 iulie a.c., ar fi sustras doua baterii acumulator de la autocamionul "Saviem", parcat pe Strada Magaziilor, apartinind lui Ilie C. Prejudiciul, In valoare de 1.000 lei RON, a fost recuperat In totalitate. Cercetarile continua cu autorii In stare de libertate pentru stabilirea Intregii activitati infractionale, informeaza Politia. (N.B.)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii