Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPSC premiaza viitorii oameni politici ai Romaniei

Premii pentru tineri merituosi, din partea Uniunii Populare Social-Crestine. Organizatia judeteana UPSC Braila a organizat, la finele saptaminii trecute, o actiune de premiere a cinci elevi cu rezultate deosebite la invatatura, selectati in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean. Elevii, toti avind medii peste 9, au primit cite o diploma, buchete de flori si cite o enciclopedie "Larouss". La ceremonie au participat si doi reprezentanti ai organziatiei centrale UPSC, respectiv Ionel Tociu, vicepresedinte, si Florin Rosu, presedintele organizatiei de tineret a partidului.
"Am desfasurat astfel de actiuni in Dorohoi, Petrosani, Birlad, Piatra Neamt, si acum la Braila. Este vorba de un proiect pilot, pentru un viitor proiect national, in cadrul caruia intentionam sa stimulam tinerii merituosi", a spus Florin Rosu
"Dorim sa premiem tinerii care inteleg ca in tara asta se poate face si treaba si ca tara asta trebuie sa aiba o sansa, odata cu integrarea europeana. Mai mult, consider ca Romania este o adevarata pepiniera de tineri valorosi. Vrem ca acesti elevi sa simta ca exista oameni care apreciaza munca depusa de ei", a precizat si Ionel Tociu.
Premiile au fost inminate celor cinci elevi de preseditele organizatiei judetene UPSC, Sergiu Matei, care a anuntat ca are in pregatire si alte proiecte legate de sprijinirea elevilor cu rezultate bune la invatatura, si cu o situatie materiala precara.
"Ma simt mindru pentru premiul luat si consider ca il merit, dat fiind ca am muncit din greu in acest an scolar. Eu sint din Republica Moldova si am venit sa fac scoala in Romania, cred ca aici se face mai multa carte. Cind voi fi mare, vreau sa ma fac presedinte, dar nu se pune problema daca al Romaniei sau al Republicii Moldova, pentru ca acestea trebuie sa fie una. Si sa mentionati neaparat in articol si numele dirgintei mele, se numeste Sirbu Lidia”, ne-a declarat, sigur pe el, unul dintre premianti, Eugeniu Vition, elev al Colegiului economic "Ion Ghica".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii