Skip to main content

Universitatea Ecologica are primii 120 de licentiati in Drept, la Braila

Simbata, la Teatrul "Maria Filotti", Universitatea Ecologica din Bucuresti - Centrul de inscriere si educatie universitara Braila - a organizat festivitatea de deschidere a noului an universitar.
La eveniment au luat parte personalitati ale Universitatii Ecologice Bucuresti, presedintele Senatului, academicianul Constantin Balaceanu Stolnici, prof. univ. dr. Vladimir Rojanschi, prorectorul universitatii, prof. univ. dr. Constantin Hariuc, decanul Facultatii "Stiintele Comunicarii", secretarul general al universitatii, ing.Vasile Mustatea, presedintele Societatii Ateneul Roman si, din partea Consiliului Judetean Braila, Vasile Datcu. Directorul Centrului de la Braila al Universitatii Ecologice Bucuresti, drd. Giorgiu Coman, a fost moderatorul deschiderii.
"E o mare bucurie ca asist a cincea oara, aici la Braila, la deschiderea anului universitar. In viata, ca sa reusesti, trebuie sa ai o profesie, nu uitati acest lucru. Sfatul meu la inceput de an, in primul rind, este sa va angrenati in procesul de invatamint cu seriozitate, in acelasi timp sa va indreptati si sa faceti tot posibilul sa ajungeti la adevarata cultura. Studentilor le urez succes, dar nu uitati, succes prin munca!", a punctat academicianul Constantin Balaceanu Stolnici.
Prorectorul universitatii, Vladimir Rojanschi, s-a destainuit studentilor veniti in numar mare la eveniment, spunindu-le de ce vine intotdeauna cu mare placere la Braila.
Directorul Centrului de la Braila al Universitatii Ecologice Bucuresti, drd. Giorgiu Coman, moderatorul deschiderii, a anuntat ca anul acesta, Facultatea de Drept de la Braila are primii licentiati in drept: "Bine ati venit la cea de-a cincea deschidere a anului universitar 2008 - 2009 a Universitatii Ecologice din Bucuresti. Anul acesta Facultatea de Drept de la Braila a sustinut examenul de licenta. Avem primii licentiati in Drept, un numar de 120 de studenti au obtinut licenta in Drept si probabil ca multi dintre ei vor si profesa".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu