Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Universitatea de vara isi deschide portile

Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor (ANSIT) desfasoara diferite actiuni de sustinere a noii generatii in ceea ce priveste dobindirea acelor abilitati, deprinderi, cunostinte elementare, necesare afirmarii si valorificarii potentialului propriu in vederea adaptarii la societatea romaneasca actuala.
Printre principiile care guverneaza activitatea ANSIT se afla: cresterea autonomiei tinerilor, educatia si formarea profesionala continua, prevenirea criminalitatii si sustinerea familiei tinere. Editia a V a a Universitatii de Vara isi deschide portile pentru nu mai putin de 650 de cursanti care pot fi: elevi, studenti, tineri defavorizati, din casele de copii, din mediul rural, voluntari ai organizatiilor de tineret sau care s-au remarcat in diferite domenii de activitate. "Programul care se va desfasura in perioada 17 iunie - 15 septembrie pe litoralul Marii Negre este conceput ca un pachet integrat de servicii de training si e structurat pe 10 module printre care: orientare vocationala, lucru in echipa, comunicare, leadership, comunicare, management organizational, financiar, al marketingului, negociere, managementul programelor si proiectelor", se precizeaza intr-un comunicat al ANSIT.
La eveniment vor participa specialisti ai ANSIT, ai mai multor institutii publice si organizatii neguvernamentale cu care au fost incheiate acorduri de parteneriat. Detalii privind inscrierea in programul de educatie non-formala pot fi obtinute accesind site-ul www.ansitromania.ro.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii