Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un tinar a fost depistat de doua ori conducind fara permis

In virsta de 20 de ani, braileanul Ionut Marian C. a fost pus sub invinuire si trimis in fata completului de judecata, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fara a poseda permis corespunzator. Tinarul a fost depistat de doua ori, asta-toamna, conducind fara drept un autoturism, motiv pentru care i s-a intocmit dosar penal.
Potrivit procurorului Marinela Cosnita, de la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, in dupa-amiaza zilei de 15 septembrie 2005, ora 15.40, politistii rutieristi au oprit pentru control Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare GL-04-NPA, la volanul careia se afla invinuitul Ionut Marian C. Suspectul se deplasa cu nonsalanta pe strada Cazasului, desi nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. El le-a povestit anchetatorilor ca a cumparat masina in mai 2005, dar ca nu a perfectat un act de vinzare-cumparare. Culmea, in loc sa se astimpere, in dimineata zilei de 17 octombrie 2005, la ora 7.30, tinarul a calcat din nou strimb. De data aceasta, el se deplasa cu Dacia pe strada Rindunicii, cind a fost oprit de oamenii legii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii