Skip to main content

Un tarabagiu i-a rupt dintii unui vinzator de fructe

Dorin Nicusor Partenie, 26 de ani, recidivist condamnat in 2003 la 4 ani de inchisoare pentru furt calificat, a fost cercetat si trimis in judecata, zilele acestea, sub acuzatia de vatamare corporala grava (art. 182 Cod Penal). Teodor Bunea, victima, solicita 30 de milioane de lei vechi despagubiri.
Atit Partenie, cit si Bunea, sint vinzatori la tarabele din Piata Halelor - Sectorul legume-fructe. Potrivit dosarului penal definitivat de Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, in ziua de 19 februarie 2007, in jurul orei 11.30, intre cei doi tarabagii a avut loc o "discutie contradictorie", urmata de acte de violenta. La un moment dat, recidivistul Dorin Partenie i-a tras lui Teodor Bunea doi pumni in figura, rupindu-i doi dinti (incisivii) din fata, precum si buza superioara, mai precis piramida nazala. Agresorul a dat bir cu fugitii, insa a fost in final identificat si retinut de agentii de politie. Potrivit certificatului medico-legal eliberat de Serviciul de Medicina Legala Braila, Teodor Bunea a avut nevoie de 10 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare. Pierderea dintilor din fata reprezinta, insa, vatamare corporala grava (slutire). Pe parcursul anchetei, inculpatul a recunoscut ca l-a lovit de Bunea, precizind ca a recurs la acest gest "datorita cuvintelor jignitoare pe care i le-a adresat acesta". Partea vatamata s-a constituit parte civila in procesul penal cu suma de 3.000 de lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu