Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un singur expozant brailean la Tirgul International de Bunuri de Consum - "TIBCO"

In aceasta perioada, in cadrul complexului expozitional al "Romexpo", se deruleaza mai multe manifestari expozitionale la care singura prezenta braileana este in cazul Tirgului International de Bunuri de Consum - "TIBCO" aflat la a XXIII - editie. Potrivit informatiilor prezentate de catre organizatori, la acest eveniment si-a anuntat pina in prezent participarea o singura firma din Braila, fabrica de confectii - "Braiconf" SA.
Editia 2006 a tirgului reuneste peste 400 expozanti, dintre care 240 firme romanesti si 160 din strainatate din 19 tari: Austria, Bangladesh, China, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Germania, India, Indonezia, Iran, Iordania, Italia, Republica Moldova, Pakistan, Peru, Siria, Sudan, Tailanda, Turcia si Ungaria. Suprafata ocupata este de 26.540 mp din care 24.040 mp In interior si 2.500 mp pe platformele exterioare. In functie de domeniile prezentate, TIBCO este structurat pe 6 sectiuni tematice: "Pentru tine si familia ta", "TIBCO in serviciul Dvs.", "Pentru casa ta", "Pentru timpul tau liber", "Participari internationale", "Tirgul Bucurestilor".
In paralel cu tirgul "TIBCO" in complexul expozitional "Romexpo" se deruleaza si cea de a - IX-a editie a tirgului "Cer- Glass" - expozitie internationala de produse, tehnologii, masini si echipamente din industria ceramicii, sticlariei si portelanului, precum si cea de-a IV-a editie a tirgului "Kidex" - expozitie specializata de produse si articole pentru copii, jocuri si jucarii. De asemenea, tot in aceasta perioada se deruleaza si editia a doua a Tirgului National Cooperatist - "TINCOOP 2006", organizat de Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie, eveniment la care organizatorii au precizat ca nu participa, ca expozant, nici un reprezentant al sectorului cooperatist brailean.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii