Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un oficial iranian anunta un "acord total" cu partea rusa

Iranul si Rusia au ajuns la un "acord total" in legatura cu dosarul nuclear al Teheranului, a anuntat, vineri, un responsabil iranian, cu ocazia unor discutii la nivel inalt cu europenii, care se desfasoara la Viena, relateaza AFP.
"Iranul si Rusia au ajuns la un acord total asupra unui pachet ce cuprinde toate conditiile comunitatii internationale, ale Iranului si ale Agentiei Internationale pentru Energie Atomica", a declarat responsabilul, sub acoperirea anonimatului.
"Detaliile acestui pachet vor fi prezentate europenilor si asteptam ca ei sa ne dea un raspuns clar la aceasta propunere completa", a adaugat el.
"Nu va exista o oferta mai buna decit aceasta, care tine cont de punctul de vedere al europenilor, al Iranului si care va risipi ingrijorarile internationale", a subliniat oficialul.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii