Mergi la conţinutul principal

Un nou CONCURS! Participă și câștigă invitații duble la Teatrul ”Maria Filotti”

* două invitații duble sunt oferite la spectacolele din weekendul 27-28 mai: ”Fii cuminte, Cristofor!” și ”Minunații Orinoco”, cele mai recente premiere ale teatrului

 

Teatrul ”Maria Filotti” organizează un nou CONCURS pentru spectatori! Participă și poți câștiga una din cele două invitații duble la reprezentațiile din weekendul 27-28 mai, care sunt și cele mai recente premiere ale teatrului:

- ”Fii cuminte, Cristofor!” – vineri, 27 mai, Sala Studio, ora 18.00.

”Fii cuminte, Cristofor!”, de Aurel Baranga, regia Marcel Turcoianu, este o comedie spumoasă, scrisă după regulile teatrului bulevardier, care dezbate, cu umor și ironie, o temă mereu actuală: (ne)fericirea conjugală. O piesă despre căsnicie și fericirea conjugală, în care Aurel Baranga învelește drama cuplului plictisit într-o comedie de tip farsă, abordează tema perenă a familiei și a încercărilor prin care trec partenerii atunci când armonia începutului este erodată de trecerea anilor. Distribuțir: Zane Jarcu, Cătălina Nedelea, Elena Andron și Marcel Turcoianu.

- ”Minunații Orinoco” – sâmbătă, 28 mai, Sala Mare, ora 18.00.

Piesa aparține dramaturgului Mimi Brănescu, care semnează și regia. Autorul concentrează acțiunea în jurul aventurilor și întâmplărilor neobișnuite din timpul repetițiilor unui spectacol de teatru, într-o cheie comică. În fiecare scenă din ”Minunații Orinoco” este prezent regizorul, care ”explică“ spectatorilor agitația care se petrece în culise în timpul spectacolului, iar la sfârșit povestește chinul  tragi-comic de creație prin care trec realizatorii. Însă, în final, nimic nu mai pare să funcționeze cum fusese prevăzut. Grație comicului său irezistibil, piesa ”Minunații Orinoco” aduce în atenția spectatorilor răspunsul la întrebările: Ce se întâmplă în culisele unui spectacol? Ce probleme personale au actorii? Dar regizorul? Cum reușesc ei să facă față unui HAOS organizat? Distribuția: Vlad Volf, Silviu Debu, Narcisa Novac, Alin Florea, Nicholas Cațianis, Adelin Ilie, Blanca Doba, Ramona Gîngă, Valentin Terente, Monica Ivașcu și Ionel Spălatu.

Cum poți participa la concurs?

- Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs este să urmăriți ediția print a cotidianului ”Obiectiv” de luni până joi și să căutați talonul ”Invitație la teatru!”.

- Decupați talonul din ziar și completați-l cu răspunsul la întrebarea ”Ce spectacole au loc în weekendul 27-28 mai la Teatrul ”Maria Filotti”?

- Completați apoi talonul cu datele voastre (nume și prenume, vârstă, număr de telefon).

- Taloanele vor fi depuse în urna special amenajată la sediul redacției noastre, pe Strada Mihai Eminescu nr. 56, de luni până miercuri (23-25 mai), între orele 09.00-15.00 și joi (26 mai) între orele 09.00-13.00.

- Câștigătorii invitațiilor duble, câte una pentru fiecare spectacol, vor fi aleși prin tragere la sorți, care va avea loc joi, 26 mai, la ora 14.00.

- Norocoșii vor fi contactați apoi pentru a intra în posesia invitațiilor. De asemenea, aceștia vor fi anunțați în cotidianul și pe site-ul ziarului ”Obiectiv”, vineri, 27 mai.

Mult succes!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro