Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un meci intre doua vecine de clasament

Linia de clasament a celor doua formatii dupa sase etape
5 Petrolul 6 3 1 2 8-7 10
4 Dacia 6 3 1 2 11-7 10

Daca in urma cu doua sezoane Dacia a pierdut ambele partide disputate in compania Petrolului, in campionatul trecut sub bagheta lui Mihai Ciobanu formatia braileana a obtinut patru puncte dupa dubla confruntare cu moinestenii. In etapa a doua a turului, dupa doua reprize diametral opuse, Dacia a remizat, 0-0, la Moinesti, cu Petrolul. In retur, pe teren propriu, moinestenii au deschis scorul in minutul 31, prin Cimpeanu insa Dacia a egalat in minutul 43, prin Gorga, iar cu trei minute inainte de finalul meciului Buteseaca a inscris golul victoriei. In jocul retur de pe Municipal, Dacia a evoluat in ultimele patru minute in inferioritate numerica deoarece Iulian Calin a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.
Astazi, la Moinesti se deruleaza prima mansa a dublei intilniri din campionatul 2005-2006 dintre Petrolul si Dacia. Inaintea acestei runde ambele echipe au linii de clasament aproape identice, singura diferenta fiind cea a golaverajului, formatia braileana avind unul superior si din acest motiv ocupa un loc mai sus decit gazdele intilnirii de astazi.
In privinta moralului insa, mai bine stau moinestenii. Formatia pregatita de Dan Motei a fost una dintre revelatiile rundei precedente, ea reusind sa invinga la Botosani cu 3-2, dupa ce la pauza a condus cu 2-0.
Brailenii au avut destule emotii pe teren propriu in partida cu nou promovata Cetatea Suceava, dar pina la urma sansa le-a suris si au reusit sa obtina cele trei puncte puse in joc.
Dar sansa nu-ti poate suride la nesfirsit. Daca vor sa treaca cu bine peste aceasta runda, elevii lui Imilian Serbanica trebuie sa abordeze intilnirea cu Petrolul cu toata seriozitatea, altfel riscam sa se reediteze evolutiile din urma cu doua sezoane.

Etapa a 7-a programeaza meciurile:
FC Brasov - Dunarea Galati
Gloria Buzau - Precizia Sacele
Callatis Mangalia - FC Botosani
Petrolul Moinesti - Dacia Unirea Braila
Cetatea Suceava - FCM Tirgoviste
Midia Navodari - Laminorul Roman
Ceahlaul Piatra Neamt - Altay Constanta
Portul Constanta - Forex Brasov
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii