Mergi la conţinutul principal

Un brăilean iubitor de animale a donat 100 kg hrană pentru câini

Doi brăileni au demonstrat prin fapte, marţi, 25 august, că sunt iubitori de animale. Ei au dus la adăpostul de la Unirea circa 100 kilograme de mâncare pentru câini, hrănind cu mâna lor patrupedele din padocuri. Hrana a fost achiziţionată de brăileanul Iulian Sîmpetru, care lucrează în Italia şi, când revine în ţară, ţine să facă astfel de gesturi pentru câinii fără stăpân din adăposturi. Iulian a fost sprijinit în acţiunea sa de Marian Hârjoghe, un alt iubitor de animale, care şi-a pus maşina la dispoziţie pentru transportul celor 100 kg de "boabe" pentru câini. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, după ce Iulian Sîmpetru a lansat un apel pe pagina sa de socializare, pentru a fi ajutat să transporte la adăpostul de câini hrana pe care urma să o achiziţioneze.
"Este prima donaţie de acest gen primită de la un simplu cetăţean, de la începutul acestui an. În rest, mai primim hrană pentru animale, în mod frecvent, de la organizaţia «Suflet lângă suflet» coordonată de doamna Ani Zorilă, care este tot timpul alături de noi", ne-a declarat Dan Apostol, directorul Serviciului de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală din cadrul Primăriei Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro