Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un barbat din Unirea a sarit cu toporul la gitul unui consatean

Cunoscut cu antecedente penale, Stanel B., in virsta de 30 de ani, din comuna Unirea, a fost trimis in judecata, din dispozitia Parchetului de pe linga Judecatorie, pentru un scandal facut in ianuarie a. c. la cafe-barul SC "Amaretto" SRL. Inculpatul va fi judecat in baza art. 1/1 pct. 1 din Legea 61/91, republicata (port ilegal de arma alba, in loc public).
Potrivit procurorului care s-a ocupat de caz, in ziua de 8 februarie 2006, ora 17.15, Stanel B. a dat buzna in localul sus-mentionat, inarmat cu un topor, ca sa consume bauturi alcoolice. Pina in acel moment, taiase lemne la Primaria Unirea. Vazindu-l pe Gigel P., care juca rummy cu alti tarani, inculpatul s-a apropiat de el si l-a amenintat "ca-i va taia gitul cu toporul". Motivul: Gigel se certase deunazi cu tatal lui Stanel.
A doua zi, partea vatamata s-a adresat Postului de Politie Unirea, acuzindu-l pe Stanel B. de savirsirea infractiunii de amenintare, dar mai tirziu, mai precis la data de 18 aprilie 2006, el si-a retras plingerea formulata impotriva consateanului reclacitrant. Oamenii legii i-au facut totusi dosar penal lui Stanel B., insa pentru port ilegal de topor. Cazul a fost preluat de instanta de fond a Judecatoriei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii