Mergi la conţinutul principal

Ucigașii de la Gradiștea, 28 de ani închisoare

* Tribunalul Brăila a dat sentința în cazul de omor comis în februarie 2015, victima fiind Stoian Marcela, femeia care a fost lăsată fără suflare pentru 100 de lei *

 

 

Autorii oribilei crime comise în 2015, în comuna Gradiștea, și-au primit pedepsele pentru fapta comisă. Mocanu Ionuț, Mocanu Marcel, Mocanu Valentin Ciprian și Baboi Radu au primit câte 28 ani de închisoare, pentru omor calificat.

Este vorba despre sentința primei instanțe, adică Tribunalul Brăila, ceea ce înseamnă că inculpații pot face apel împotriva soluției date. Judecătorii au menținut controlul judiciar față de ucigași, adică aceștia sunt liberi, în ciuda condamnărilor primite.

Fapta a fost comisă pe 23 februarie 2015, când Marcela Stoian, femeia din Gradiștea care avea un magazin în localitate, se îndrepta spre casă, după ce-și terminase programul. Nu mai avea decât câteva sute de metri și ajungea acasă, unde o așteptau soțul și cele două fetițe. S-a trezit atacată de persoane necunoscute, care au lovit-o cu bestialitate, până au lăsat-o fără suflare, pe marginea drumului.

Detalii în ediția de mâine a cotidianului ”Obiectiv”.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro