Mergi la conţinutul principal

Trei zile fara buletine

Brailenii care s-au prezentat in ultimele trei zile la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei si Stare Civila pentru a-si elibera o noua carte de identitate au avut surpriza sa afle ca acest lucru nu este posibil deoarece s-a defectat imprimanta care tipareste buletinele. Seful Serviciului ne-a explicat ca nu este vorba despre aparatura din cadrul institutiei pe care o conduce, pentru ca nu aici se face tiparirea, aici se primesc doar actele. Imprimanta cu pricina se afla la Biroul Judetean de Administrare a Bazelor de Date din cadrul IJP, ea fiind defecta de la mijlocul saptaminii.
"Este intr-adevar o defectiune, dar nu la noi. Multa lume nu stie ca buletinele nu se tiparesc in cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei, noi preluam doar actele, verificam identitatea persoanei si apoi le trimitem la Biroul Judetean de Administrare a Bazelor de Date din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie, iar ei ni le trimit tiparite. Noi oricum sintem cu activitatea la zi si i-am informat pe cei care au venit despre aceasta problema care probabil va fi remediata in cel mai scurt timp", ne-a explicat seful serviciului Mirela Cruceanu.
Purtatorul de cuvint al IPJ Braila ne-a informat ca la Biroul Judetean de Administrare a Bazelor de Date au fost probleme, timp de doua zile, cu imprimanta care tipareste buletinele, dar in cursul zilei de vineri ea a fost remediata, iar brailenii pot intra in posesia noilor acte de identitate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu