Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei morti in ziua alegerilor

Ieri, dimineata, in morga Serviciului de Medicina Legala se aflau cadavrele a trei persoane, care si-au pus capat zilelor duminica. Este vorba despre Dionisie P., din Braila si Liviu L. din satul Urleasca, care au fost gasiti spinzurati si Anicuta A., de 47 ani, din Braila care a ingurgitat o cantitate apreciabila de medicamente.
Potrivit informatiilor furnizate de biroul de presa al Politiei, in ziua de 25 noiembrie, Ecaterina B., din Braila, a sesizat ca fostul ei sot, Dionisie P., care locuia in acelasi imobil, se spinzurase. La fata locului, politistii au gasit victima spinzurata cu ajutorul unei fase medicale de minerul sistemului de inchidere al uneia dintre usile locuintei.
In aceeasi zi, Marcel L., din satul Urleasca, comuna Traian, a sesizat la Politie ca fratele sau, Liviu L., care locuia la acelasi domiciliu, s-a spinzurat cu o sfoara de grinda din holul casei. La scurt timp, echipa operativa s-a deplasat la fata locului si a constatat ca se confirma sesizarea. Pe corpul persoanei decedate nu s-au depistat semne vizibile de violenta, iar cadavrul a fost transportat la morga.
In dupa-amiaza aceleiasi zile a decedat si Anicuta C., de 47 ani, recunoscuta ca bolnava cu afectiuni psihice, care a ingerat o cantitate apreciabila de medicamente.
Despre toate aceste cazuri, dr. Aurelian Savu, medic legist, ne-a confirmat ca nu au existat semne de violenta pe trupurile lor, iar Politia a intocmit dosare penale pentru elucidarea imprejurarilor in care a murit fiecare dintre cele trei persoane.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii