Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei incendii provocate din neglijenta

Ieri, dimineata, pompierii Detasamentului Braila 1 s-au confruntat cu doua incendii pe care au reusit sa le puna rapid sub control, limitind astfel valoarea pagubelor. Primul sinistru a fost semnalat pe Str. Cezar Boliac, nr. 22, in locuinta braileanului Nicu I. Focul a fost cauzat de o greseala de constructie a casei: una dintre grinzi era incastrata in horn, iar ieri, in jurul orei 6.30, s-a incins si a luat foc. Pina sa vina pompierii, flacarile au distrus 3 metri patrati din calcanul casei si 10 mp din acoperisul din scindura invelita cu carton. La 7.40, focul era stins, iar restul locuintei pus la adapost.
Dupa numai o ora, Detasamentul Braila 1 a primit un nou apel. De data aceasta, incendiul a fost semnalat de Asociatia de Proprietari nr. 468 de pe Sos. Buzaului, nr. 17. In spatele blocului B 30 ardea o ghena de gunoi. Se presupune ca focul a fost provocat de niste oameni ai strazii, care si-au improvizat un adapost peste noapte, iar la plecare au aruncat la intimplare un rest de tigara aprins. In ciuda faptului ca ardeau doar niste deseuri, interventia pompierilor a fost binevenita, fiindca focul ameninta sa distruga un panou electric principal. Din fericire, in circa trei sferturi de ora, de la 8.53 la 9.35, incendiul a fost lichidat, indepartindu-se potentialul pericol. Au fost distruse doar citeva zeci de kilograme de deseuri textile, hirtii si mase plastice.

Furaje mistuite de flacari

Si pompierii din judet s-au confruntat, ieri, la primele ore, cu un incendiu. Tudor T., din comuna Mircea Voda, a ramas fara sase tone de furaje, fiindca a aprins un foc in aer liber pe care a neglijat sa il supravegheze. Resturile vegetale carora li se daduse foc au ars mocnit, dar in toiul noptii de miercuri spre joi flacarile au rabufnit, intinzindu-se pina la furajele din gospodaria sateanului. Incendiul le-a fost semnalat pompierilor Garzii 2 Ianca in jurul orei 1.45. Acestia au reusit sa stinga focul complet dupa o ora si jumatate, salvind casa de locuit a lui Tudor T.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii