Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE VIDEO Tragedie pe calea ferată la bariera Lacu Dulce. Momentul impactului, surprins de camerele video ale Poliției Locale.Cele două persoane decedate erau soț și soție și locuiau în Cazasu

* un autoturism care s-a angajat în traversare, fără a respecta semnalele acustice şi luminoase, a fost izbit de trenul Regio care circula pe ruta Constanţa Galaţi * maşina, un Ford Mondeo, a fost târâtă aproximativ 100 de metri, find făcută praf * două persoane au murit

 

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Cei doi ocupanți ai mașinii care a fost izbită de tren erau soț și soție și locuiau în comuna Cazasu. Potrivit primelor informații, mașina a staționat pentru câteva minute în coloana care aștepta la barieră, iar la un moment dat șoferul în vârstă de 38 de ani a avut un schimb de replici cu conducătorul auto din fața sa, care ar fi dat cu spatele și i-a lovit autoturismul. După o scurtă ceartă, șoferul din Casazu s-a urcat la volan, a ieșit din coloană și a încercat să traverseze calea ferată, ignorând trenul care se apropia cu viteză. Autoturismul a fost lovit în plin, iar cele două persoane, soț și soție, au decedat pe loc.

 

Accident mortal pe calea ferată. Azi-dimineaţă, un şofer brăilean s-a aventurat să traverseze calea ferată, la bariera Lacu Dulce, deşi semnalele acustice şi luminoase erau în funcţiune. La volanul unui autoturism Ford Mondeo se afla un bărbat de 38 de ani, din Cazasu, alături de el fiind o femeie de 34 de ani, probabil soţia sau prietena.

Nenorocirea s-a produs la ora 8.25, maşina fiind lovită de trenul Regio care circula pe ruta Constanţa – Galaţi. Maşina a fost târâtă aproximativ 100 de metri şi în urma impactului violent s-a făcut praf, şansele de supravieţuire ale ocupanţilor fiind minime.

Poliţiştii de la Transporturi și cei de la Rutieră sunt la faţa locului şi fac cercetări. O autospecială de stingere şi descarcerare de la ISU s-a deplasat în zonă.

Potrivit unor martori, şoferul ar fi depăşit coloana de maşina care aştepta la bariera Lacu Dulce. Din nefericire, totul s-a sfârşit tragic.

Poliţiştii au stabilit, din primele cercetări, că accidentul s-a produs pe fondul nerespectării semnalelor acustice şi luminoase de la trecerea cu calea ferată.

Traficul pe calea ferată a fost blocat câteva zeci de minute, apoi circulația a fost reluată. 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii