Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Toti atletii braileni au sanse la medalii"

In week end-ul trecut, la Bucuresti s-a desfasurat cel de-al doilea Grand Prix atletic pentru seniori, tineret si juniori I, aceasta fiind ultima verificare a sportivilor inaintea sezonului oficial indoor, care va debuta la sfirsitul acestei saptamini.
Rezultatele atletilor braileni au fost cele asteptate. Aurel Baciu s-a clasat pe locul al treilea la 60 m garduri, proba in care alti doi juniori, Marian Chiricuta si Ionut Vlaicu, au ocupat locurile patru si respectiv cinci. La 60 m plat, la fel ca si colegul sau din proba de garduri, fara sa forteze, Leonard Gherghiceanu s-a clasat pe locul al treilea.
Una dintre cele mai spectaculoase probe a fost cea de 60 m garduri fete, in care primele trei clasate au sosit in acelasi timp. Printre concurentele acestei probe s-a numarat si reprezentanta CSM-ului, Ana Maria Caragata, celelalte doua sportive fiind din Cluj si Bucuresti.
La triplusalt masculin, Ionel Roata a ocupat locul al patrulea, iar Ionut Stoian al saselea.
Printre sportivii braileni care s-au mai remarcat, s-au mai numarat din nou Eduard Gheorghiu care a realizat un nou record personal la 400 m plat si Marian Chioveanu care, de asemenea, si-a inbunatatit cea mai buna performanta la 60 m plat. De altfel, acesta din urma a avut o comportare foarte buna si in proba de saritura in lungime, cu o saritura de 6,5 m.
"Rezultatele de la cel de al doilea Grand Prix sint foarte bune si ne dau sperante ca si in acest an atletii braileni se vor numara printre protagonistii sezonului de sala. Baciu, Gherghiceanu si Caragata sint favoriti la medaliile de aur, sanse foarte mari au la juniori Chiricuta si Vlaicu, dar nu trebuie omis faptul ca vin tare din urma Gheorghiu si Chioveanu. Acesta din urma se afla in acest moment pe locul al doilea in ierarhia nationala a juniorilor II la 60 m plat si saritura in lungime. Sper ca de la sfirsitul acestei saptamini sa incepem sa numaram medaliile", a declarat profesorul Dumitru Mihail.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii