Mergi la conţinutul principal

Tot mai mulţi pacienţi vindecaţi la Brăila. Sunt 19 cazuri de COVID-19 şi 13 cazuri vindecate

* din datele transmise de Prefectura Brăila reiese că situaţia COVID la Brăila este sub control, nu au apărut cazuri noi, creşterea fiind în cazul vindecărilor * polițiștii au depistat un bărbat care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, acesta fiind amendat cu 5.000 de lei

 

Vesti bune: nu au mai apărut cazuri COVID la Braila, iar numărul celor vindecati creşte. După cum se arată în comunicatul Prefecturii Brăila, la data de 22 aprilie, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 174 de persoane, aflate în izolare voluntară la domiciliu și 231 de persoane care se află în carantină instituționalizată. Se arată că 4.962 de persoane au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 586 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată. De asemenea, conform raportării Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, în prezent, sunt 19 cazuri  confirmate pozitiv de COVID-19, dintre care 13 cazuri au fost declarate vindecate .

 În ceea ce privește sancțiunile, în ultimele 24 de ore, au fost executate 142 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID - 19. Astfel, potrivit IPJ Brăila, s-a verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor de deplasare în cazul a peste 300 de persoane și au fost supuse controalelor 48 de unități comerciale pentru a se asigura suspendarea activității.

 În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 142 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 564.000 de lei. Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 131 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate cu Ordonanța Militară nr. 3/2020.

De asemenea, polițiștii au depistat și un bărbat care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, și a fost condus într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile.

”Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm să luaţi în considerare doar informaţiile din surse oficiale”, transmite Prefectura Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro