Mergi la conţinutul principal

Topul "in fiecare zi e 1 aprilie"

Ce-i drept noi, astia de la Scormonitoru', dam niste premii doar la final de an, pentru a-i rasplati cum se cuvine pe cei care, prin (in)activitatea neobosita din timpul anului, ne dau noua de lucru in fiecare saptamina, desi am vrea si noi sa frecam menta. Dar pentru ca anul acesta 1 aprilie pica duminica, deci prietenii nostri de la Obiectiv n-au mai avut cum sa va traga o teapa pe prima pagina a ziarului, ne-au delegat pe noi sa facem oficiile de gazda specifice acestei zi. Prin urmare, dat fiind specificul zilei de miine, nu ne-a fost deloc greu sa ne vina ideea asta cu premiile de 1 aprilie. Si cui se puteau da astfel de premii? Pai, exact celor care, de ani buni incoace, ne tot pacalesc pe toti nu doar o data pe an, ci aproape in fiecare zi: politicienii. Ne aburesc in campaniile electorale, parca tocmai pentru a-i vota sa ne mai vrajeasca inca 4 ani, pina la urmatoarea campanie de pacaleli. Iata, asadar, topul celor mai aburitori politicieni braileni, intocmit de noi, cu asentimentul celor care nu voteaza:
Premiul 1, cu coronita: Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ - a promis atit de multe, dar n-a realizat nici macar mutarea Bibliotecii, pe care chiar isi pusese ambitia s-o faca, numai ca sa demonstreze el ca-i mai cu 4 oaie decit majoritatea brailenilor. N-a reusit nici macar asta, semn ca nici atunci cind vorbeste serios nu ai de unde sa stii ca nu-i tot o pacaleala de 1 aprilie. Stancu e fenomenal, ce mai!
Premiul 2, la o distanta de-o motocicleta fata de premiul 1: Lucian Tilea, viceprimar - va mai amintiti cite baze NATO zburau prin biroul lui Tilea, cite flori, piste pentru biciclete si altele asemenea care-au ramas la stadiul de cai verzi pe pereti? Nu s-a intimplat nimic, iar americanii au ales republica vecina Galati pentru a se juca de-a baza. Oricum, ca un adevarat profesionist in pacaleli, continua sa sustina ca spune adevarul.
Premiul 3: Primarul Constantin Cibu si viceprimarul Daniela Vasioiu - ei ne-au pacalit ca vor forma o echipa, ca vor face si vor drege atitea lucruri impreuna, incit probabil pina si Horia Vasioiu devenise gelos. N-a fost sa fie decit o mare pacaleala, iar din partea celor care iubesc 1 aprilie, numai respect!
Mentiune: Deputatul Gabriel Sandu - daca amintim numai de Legea Brailei, si tot merita aceasta distinctie. E bun in ale meseriei, dar clar poate mai mult si numai distanta fata de Braila nu l-a lasat sa-si puna mai bine in valoare talentul in ale pacalitului. Cert e ca mai are timp sa urce in top, pina la urmatoarele alegeri.
Premiul de incurajare: Deputatul Alin Teodorescu - A promis foarte multe, nu a facut nimic, dar a recunoscut public asta, chiar de mai multe ori. Merita incurajat pentru efortul de a ne aburi cu atita ardoare, dar s-a descalificat recunoscind ca ne-a tras teapa. Totusi, talent are, dar mai are de invatat.
Precizam ca la intocmirea clasamentului, batalia a fost extrem de strinsa, premiantii cistigind "la fotografie" in fata celorlalti politicieni braileni.
 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu