Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tony Blair, decis sa izoleze Iranul

Premierul britanic, Tony Blair, si-a reafirmat, vineri, hotarirea de a izola Iranul si a facut un apel la rabdare pentru eliberarea celor 15 militari britanici retinuti in Iran, relateaza AFP.
"Trebuie, pur si simplu, sa continuam cu fermitatea si determinarea necesare" pentru a obtine eliberarea membrilor Fortelor navale, a declarat Blair, adaugind ca Teheranul se va confrunta cu o "izolare in crestere", daca se incapatineaza.
Tony Blair a subliniat ca eliberarea militarilor britanici este "singura solutie" posibila. De asemenea, el si-a exprimat "dezgustul" fata de tratamentul aplicat soldatilor britanici de catre iranieni, apreciind ca "afisarea si manipularea" acestora "nu va pacali pe nimeni".
Regimul de la Teheran afirma ca militarii intrasera in apele teritoriale iraniene, in timp ce Marea Britanie declara ca ei se aflau in apele irakiene si efectuau o misiune sub mandat ONU.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii