Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Tombola primaverii", la Scoala "Sfintul Andrei"

Ieri, aproximativ 30 de elevi ai claselor primare, alaturi de dascalii lor, au participat la Scoala "Sfintul Andrei", la "Tombola primaverii". Activitatea s-a desfasurat in cadrul proiectului "Noua ne pasa", initiat de Scoala "Sfintul Andrei" si coordonat de institutoarea Ioana Radu. Ca obiectiv general, proiectul si-a propus integrarea scolara si sociala a copiilor care au parintii plecati in strainatate si obtinerea unor rezultate scolare mai bune.
La eveniment au participat copii de la scolile implicate in proiect: Scoala "Sfintul Andrei", Scoala "C. S. Aldea", Scoala 5, Scoala "I. L. Caragiale". Atmosfera a fost destinsa, micutii s-au jucat, iar cadrele didactice au putut face schimb de experienta. Primavara, intruchipata intr-o eleva, a oferit celor prezenti oua de ciocolata si felicitari. De asemenea, a fost realizat "pomul prieteniei", un panou unde elevii puteau sa creioneze gindurile si trairile lor: "Aici a fost foarte frumos", "Multumim ca va pasa de noi", "Imi place sa merg la scoala pentru ca imi fac temele", "Va doresc o primavara frumoasa!". "Ma bucur enorm ca pina la aceasta data rezultatele proiectului sint vizibile. Nu mai exista elevi care sa vina la scoala cu temele nefacute sau lectia nepregatita. Ma bucur pentru ca elevii au inceput sa colaboreze mai bine intre ei", ne-a spus Ioana Radu.
Scoala "Sfintul Andrei" este reprezentata in proiect de invatatoarele: Constanta Cireasa, Fanica Dumbrava, Gica Cotet, Dorina Raicu, Scoala "I. L. Caragiale" de invatatoarele Mihaela Cotelea, Aurica Morogan, Ioana Ramboi, Niculina Ciubotaru, Doina Buzoianu, Florica Pipirigianu, Elena Stanislav, iar Scoala 5 de invatatoarele Angelica Aldea, Elena Turiac.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii