Mergi la conţinutul principal

Tinerii în dialog cu reprezentanţii autorităţilor locale

Proiectul îşi propune să faciliteze implicarea directă a tinerilor din Brăila pentru a realiza o strategie în domeniul tineretului pe termen mediu. Ieri, tinerii s-au întâlnit cu responsabili ai organizaţiilor politice de tineret la nivel local şi regional pentru a derula un dialog structurat. Acest dialog a avut ca temă participarea activă a tinerilor la înfăptuirea politicii publice de tineret atât la nivelul municipiului cât şi al judeţului. Împreună cu reprezentanţii autorităţilor locale tinerii au identificat nevoile şi modalităţile de dialog pentru lansarea publică a strategiei judeţene de tineret.

Partenerii proiectului "Dialog pentru participarea activă a tinerilor" sunt Inspectoratul Judeţean Şcolar Brăila, Centrul de Informare şi Documentare pentru Integrare Europeană şi Dezvoltare Durabilă, Asociaţia Pro-Democraţia Club Brăila şi Consiliul Judeţean al Elevilor Brăila. La întâlnirea de joi au venit pentru a vorbi cu tinerii: Giana Pătraşcu, reprezentant al Consiliului Judeţean, Mircea Cazan din partea Asociaţiei Pro Democraţia, Cristian Şandru, directorul adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Tineret Brăila, Marius Lambru, consilier local din Şuţeşti, Tudor Mitu de la PRM Unirea, Adrian Gherguş, consilier local la Făurei şi Ştefan Gurgu, reprezentant al Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OTPD-L) Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro