Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tilhar minor din Silistraru, dat pe mina judecatorilor

Procurorul Laurentiu Valea, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, a dispus trimiterea in judecata a invinuitului minor Neculai Anghel I., in virsta de 17 ani, autorul unei tilharii petrecute in satul Silistraru, in toamna anului trecut.
Agresiunea s-a petrecut in seara zilei de 22 octombrie 2005, pe una din ulitele satului. Dupa ce a consumat bauturi alcoolice la caminul cultural, Neculai Anghel I. s-a hotarit sa-l jefuiasca pe consateanul sau Ion D. Agresorul a urmarit victima pina in dreptul locuintei familiei Nistor, unde era o zona mai intunecoasa, dupa care a trecut la fapte. El a scos un cutit si s-a apropiat de pusti, amenintindu-l si cerindu-i telefonul pe care-l purta la git, legat cu un snur. Oamenii legii spun ca Ion D. a scos telefonul si l-a inminat tilharului fara sa opuna rezistenta, sesizind ulterior politia.
Culmea, la citeva zile dupa incident, autorul s-a deplasat la Braila si a aruncat telefonul sustras prin violenta, pentru ca acesta sa nu fie gasit asupra sa. Agresorul a fost silit sa predea cutitul corp delict organelor de ancheta si sa dea socoteala pentru fapta sa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii