Mergi la conţinutul principal

Teatrul "Maria Filotti" participa la trei festivaluri internationale

Spectacolul a mai participat in urma cu doi ani la Festivalul de la Skampa, Elbasan - Albania, unde a inregistrat un mare succes, atat la cronicari, cat si la publicul larg si presa. Cea mai recenta montare a lui Radu Afrim la Braila, "Omul perna" a intrat si el in atentia selectionerilor de la Festivalul International de Teatru de la Sibiu si a prestigiosului Festival International de la Varna - Bulgaria. In urma cu cateva zile a venit la Braila o delegatie de la Sumen, Bulgaria, pentru stabilirea unor schimburi culturale intre Braila si Sumen si cunoasterea operei dramatice a lui Dobri Voinikov, personalitate care a desfasurat o intensa activitate culturala la Braila, cand a intemeiat o formatie de teatru. Ca urmare, s-a stabilit o colaborare cu Teatrul "Vasil Drumev". In perioada 21 - 23 aprilie, se vor juca la teatrul amintit spectacolele"Omul perna" si "Motanul Leopold", iar teatrul bulgaresc va prezenta la Braila pe 19 si 20 martie un spectacol pentru copii si "Civilizatia prost inteleasa" de Dobri Voinikov. "Omul Perna" al lui Radu Afrim a fost stabilit la solicitarea directorului teatrului din Sumen, actorul Ilya Raev, care l-a vizionat in timpul vizitei la Braila, l-a apreciat si a invitat regizorul sa monteze si la Sumen.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB