Skip to main content

TC Venus a avut trei cistigatori la Cupa de toamna

In perioada 16-20 octombrie, Clubul brailean Spartacus a organizat Cupa de toamna la tenis de cimp, o competitie la care au participat copii din Galati, Onesti, Bucuresti, Ploiesti si Braila.
La acest turneu, trei dintre reprezentantii clubului brailean TC Venus au reusit sa se impuna la categoriile lor de virsta.
Cu toate ca are abia 8 ani, Teodora Adascalului a cistigat competitia fetelor de 10 ani, la care s-au inscris opt fete si s-a jucat in sistem eliminatoriu. In primele tururi Adascalului a eliminat doua jucatoare de la Valmet Braila, pe ambele in doua seturi. Prima data sportiva pregatita de Gheorghe Goleanu a atrecut de Maria Voicu, 6-0, 6-1 si dupa aceea de Francesca Mitrofan, 6-0, 6-4. Tot cu acelasi scor, Teodora Adascalului a invins-o in finala si pe galateanca Erica Popa.
La categoria de virsta, fete 12 ani, Andreea Georgia Craciun a invins-o in finala, 6-3, 6-1 pe colega ei de club, Elisa Sararu, in timp ce la baieti 16 ani s-a impus Alexandru Tabirca.
Tenismenul de la TC Venus l-a invins in primul meci cu 6-0, 6-3 pe galateanul Mirel Sandu si tot in doua seturi, 6-1, 7-5, a trecut de colegul lui de club, George Halici. In finala s-au intilnit doi jucatori de la TC Venus, Alexandru Tabirca si Andrei Serban, victoria revenindu-i primului dupa doua seturi, 6-2, 6-1.
"Toti reprezentantii clubului nostru au avut evolutii bune, insa trebuie sa evidentiem faptul ca Adascalului s-a comportat foarte bine intr-un concurs in care a avut drept adversare jucatoare cu doi ani mai mari decit ea", a declarat antrenorul Gheorghe Goleanu.

Sebastian Ionescu se va pregati la Poiana Brasov alaturi de cei mai valorosi tenismeni seniori

Cei doi jucatori de la TC Venus care au dubla legitimare, Alexandru Tabirca si Sebastian Ionescu au avut evolutii foarte bune la Campionatele Nationale de tenis pe echipe.
Tabirca a reusit sa devina campion national cu Sportul Studentesc la categoria de virsta baieti 14 ani, iar Sebastian Ionescu a ocupat locul al patrulea cu echipa Bacaului la nationalele rezervate sportivilor de 18 ani.
Cel mai valoros tenisman brailean, Sebastian Ionescu, a fost convocat la lotul national al Romaniei si va participa la un cantomnament la Poiana Brasov incepind cu data de 7 noiembrie. La aceasta actiune participa cei mai valorosi tenismeni seniori ai Romaniei, precum si cei de la categoriile de virsta 15-16 ani si 17-18 ani.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu