Mergi la conţinutul principal

Târgul „AgriCultura” - ediţia jubiliară, aproape de start

• momentul inaugural este programat pentru joi, 29 septembrie, în parcarea Brăila Mall

 

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Brăila este pe ultima sută de metri cu organizarea principalului eveniment expoziţional pe care-l are în programul anual, Târgul Naţional „AgriCultura”, ajuns acum la ediţia cu numărul XX. Preşedintele organizaţiei, Ştefan Fusea, a precizat că deja au venit confirmări privind prezenţa la eveniment ca participanţi şi expozanţi de la zeci de companii din Brăila şi din ţară. „Evenimentul se bucură, şi anul acesta, de o participare la nivel naţional, producători şi comercianţi de maşini şi utilaje agricole, producători de seminţe şi material săditor, echipamente energii regenerabile, horticultori, staţiuni de cercetare-dezvoltare agricolă, asociaţii şi cooperative agricole, instituţii de învăţământ superior, autoturisme şi maşini de teren, producători şi meşteri populari, bănci şi societăţi de asigurări. Sunt aşteptaţi atât la deschiderea oficială, cât şi pe durata celor 4 zile de desfăşurare a târgului, fermieri, producători şi comercianţi, specialişti şi publicul larg, din judeţul Brăila şi din judeţele învecinate”, a spus sursa citată.

De precizat că târgul, care se întinde pe o perioadă de 4 zile, are şi o secţiune dedicată micilor producători, meşterilor populari care au ocazia de a expune şi comercializa produse alimentare şi nealimentare tradiţionale, legume şi fructe româneşti.

Deschiderea oficială va avea loc joi, 29 septembrie, la ora 11.00 în parcarea de la Brăila Mall.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro