Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sute de soferi sanctionati

Pe parcursul a doua zile, 16 soferi au ramas fara permisele de conducere, iar alte citeva sute au fost amendati pentru diverse abateri de la prevederile Codului Rutier. Astfel, lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere care au actionat pe arterele din municipiul si judetul Braila le-au aplicat contravenientilor 318 sanctiuni, in valoare totala de 43.900 lei si au retras si 4 certificate de inmatriculare.
De asemenea, trei soferi s-au ales cu dosare penale pentru ca, simbata seara, au fost prinsi la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice. In jurul orei 21.45, agenti din cadrul Biroului de Politie Urbana l-au depistat in trafic pe Costica Ionel G. (45 de ani) care conducea un autoturism "Dacia", pe Soseaua Buzaului. O ora mai tirziu, oamenii legii l-au descoperit in acelasi stadiu si pe Catalin S. (32 de ani) care circula cu un autoturism "Dacia 1310", pe Bulevardul Dorobantilor. Pe strada Grivitei, in jurul orei 3.30, agenti din cadrul Serviciului Politiei Rutiere l-au descoperit pe Sandel Sorin B. (30 de ani) care conducea un autoturism taxi marca "BMW". Toti trei au fost testati cu aparatul etilotest si apoi condusi la spital pentru recoltarea probelor biologice de singe, in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
Tot cu dosar penal s-a ales si Nicusor Eliade C. (17 ani), care a fost prins de agenti din cadrul Biroului de Politie Urbana conducind un autoturism "Dacia 1310" pe strada Pietatii, fara a fi posesor al permisului de conducere. (M.A.)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii