Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sute de soferi au calcat strimb

In doar doua zile, politistii braileni au depistat aproape 400 de soferi certati cu legea, unii scapind doar cu amenzi, iar altii raminind fara permisele de conducere. Astfel, vineri si simbata, lucratorii Serviciului Politiei Rutiere au actionat in municipiu si judet, aplicind 352 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 41.332 lei. De asemenea, au ridicat in vederea suspendarii 18 permise de conducere si au retras 5 certificate de inmatriculare.
Unii dintre soferi s-au "pricopsit" si cu dosare penale, faptele comise incadrindu-se in categoria infractiunilor, cum este si cazul lui Ilie B. (51 de ani) care a fost depistat in timp ce conducea un autoturism "Dacia 1300", pe strada Dorului, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice. El a fost testat cu aparatul etilotest si i s-au recoltat probe biologice de singe, in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
Tot cu dosare penale s-au ales si doi soferi ce aveau autorizatii de circulatie provizorie expirate din data de 30 octombrie, respectiv, 13 octombrie. Este vorba despre Cristi Maricel B. (21 de ani) din Tecuci, judetul Galati, care conducea un autoturism "Renault Clio", pe strada Fabricilor si de Paraschiv F. (57 de ani) care conducea un autoturism "Fiat Albea", pe DE 584.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii