Skip to main content

Subiectele nu au respectat programa si au fost neclare la olimpiada de istorie

In acest weekend s-a desfasurat si faza judeteana a olimpiadei de istorie la care au participat 167 de elevi, cei mai multi fiind la clasa a VIII-a, 63.
Pe primele trei locuri la clasa a VIII-a sint elevii: Roxana Popescu cu 9,6 - "Ion Creanga", Anca Negru cu 9.00 - "Vlaicu Voda" si Andra Gatea cu 8,75 - "Fanus Neagu".
La clasa a IX-a cei mai buni elevi sint: Georgiana Gutoiu cu 9.00 de la "Cerna", Victorita Ciobanu cu 8,25, Roxana Bors si Alexandru Vilceanu, cu 8,10, toti trei de la "Murgoci.
Primii trei clasati la clasa a X-a sint: Andreea Sasu - 9,35, Corina Caprita - 8,70 si Cosmin Musat - 8,65, toti trei de la "Murgoci".
La clasa a XI-a s-au remarcat: Corina Gazdoiu - 9,75 de la "Murgoci", Alexandra Moldoveanu - 9,25 de la "Cerna" si Daniel Chiru - 9,2 de la "Cerna". Primii trei elevi de la clasa a XII-a sint: Valentin Stancu - 9,05 de la "Murgoci", Alexandra Oanca - 9,00 de la "Balcescu" si Georgiana Lesu - 8,40 de la "Iorga".
Lotul brailean pentru faza nationala va fi format din elevii: Roxana Popescu de la "Ion Creanga", Anca Negru de la "Vlaicu Voda", Georgiana Gutoiu de la "Cerna", Andreea Sasu, Corina Gazdoiu si Valentin Stancu de la "Murgoci", si Alexandra Oanca de la "Balcescu". Presedintele comisiei de evaluare a fost inspectorul scolar general adjunct Lucica Visalon, vicepresedinte inspectorul Catalin Canciu, iar secretar al comisiei profesoara de istorie Carmen Gusatu, directorul scolii "Aurel Vlaicu".
In urma sustinerii probelor de concurs de catre elevi, profesorii corectori au constatat ca prin solicitarea cunoasterii materiei din primele cinci capitole la aceasta faza a olimpiadei elevii au fost obligati sa parcurga materia intr-un ritm prea rapid, ajungindu-se de multe ori la neconcordante cu planificarile de la clasa, unele subiecte erau formulate confuz si necesitau precizari suplimentare, iar punctajele acordate au fost neechilibrate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu