Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Subiecte grele la Olimpiada de Geografie

La sfirsitul saptaminii s-a desfasurat etapa judeteana a Olimpiadei de Geografie, la care au participat 216 elevi din clasele a VIII-a - a XII-a, din care 129 numai la clasa a VIII-a. Elevii au avut de rezolvat o parte teoretica si o alta practica.
"Subiectele au fost destul de dificile, insa este normal sa se intimple asa pentru ca este o olimpiada. Din punctul de vedere al comisiei concursul s-a desfasurat in conditii normale. Proba practica a constat in verificarea cunostintelor legate de orizontul local. Este o proba care se organizeaza de catre fiecare judet asa cum considera ca este mai bine. Am fi putut organiza o excursie cu elevii in imprejurimi, insa ar fi fost costisitor. Pe viitor mi-asi dori sa avem cu adevarat o proba practica", a explicat prof. Catalin Canciu, inspectorul de geografie.
La clasa a VIII-a pe primele trei locuri s-au situat: Alexandra Soca - 9,43 de la "Mihai Eminescu, Alina Hornet - 8,91 de la "Murgoci" si Stefan Otelea - 8,91 de la "C. S. Aldea".
Primii trei elevi de la clasa a IX-a au fost: Geanina Oprea - 9,4 de la "Murgoci", Cristian Mihalcea - 8,72 de la "Balcescu" si Andra Ghiba - 8,36 de la "Murgoci".
La clasa a X-a au fost doi elevi cu punctaje peste noua, George Cristea - 9,62 si Mihai Dima - 9,22, iar locul III a fost ocupat de Ionut Dumitru - 8,00, toti trei fiind elevi de la "Murgoci".
Si la clasa a XI-a primii trei clasati sint tot elevi de la "Murgoci": Doru Pricope - 9,51, Stefan Trasca - 9,51 si Bogdan Trandafir - 8,08.
La clasa a XII-a pe primul loc s-a situat o eleva de la "Balcescu" - Alina Caragata, locul II a fost adjudecat de un elev de la "Cerna" cu 7,25, iar pe locul III este o eleva la Grupul Scolar Insuratei, Andreea Toghe, cu 7,11.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii