Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SUA sint hotarite sa isi continue misiunea in Irak

Ambasadorul american la Bagdad, Ryan Crocker, si comandantul fortelor americane in Irak, generalul David Petraeus, au denuntat ierei atentatele comise in nordul tarii, declarindu-se decisi sa isi continue misiunea in aceasta tara, relateaza AFP.
"Ne alaturam poporului din Irak si condamnam atacurile barbare comise impotriva barbatilor, femeilor si copiilor irakieni nevinovati din provincia Ninive", au declarat ei intr-un comunicat comun, referindu-se la atentatele sinucigase comise marti si soldate cu moartea a 200 de persoane.
"Aceasta violenta cruda nu face decit sa ne sporeasca hotarirea de a ne continua misiunea impotriva terorisilor care infesteaza Irakul', au adaugat ei.
"Gindurile si rugaciunile noastre se indreapta spre victime si familiile lor", au explicat ei.
Cel putin 200 de persoane au fost ucise in nordul Irakului in urma a patru atentate cu camioane-capcana, acestea fiind unele dintre cele mai singeroase incidente de la inlaturarea de la putere a regimului condus de Saddam Hussein, potrivit unui nou bilant care ar putea creste.
Casa Alba a denuntat aceste "atentate impotriva civililor nevinovati", calificindu-le drept "barbare", si a acuzat extremistii ca "impiedica Irakul sa devina o tara stabila si sigura".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii