Skip to main content

Studenti de zece la Universitatea "Brancoveanu"

Timp de o luna de zile, studentii Universitatii "Constantin Brancoveanu" au fost in sesiune. A fost pentru prima data cind sesiunea a avut patru saptamini, conducerea argumentind aceasta decizie cu faptul ca fiecare student are patru sau cinci examene si trebuie sa aiba timp de invatat, mai ales daca au si un serviciu. "Sesiunea a fost foarte serioasa, s-au facut comisii de examinare pentru fiecare disciplina si am avut aceeasi stacheta pentru toata lumea. Examenele au fost planificate in special dupa-amiaza tocmai pentru a permite si celor care lucreaza sa ajunga mai usor la examene, am urmarit intotdeauna interesul studentului", a precizat prorectorul Universitatii "Brancoveanu", prof. univ. dr. Ion Scurtu. Dupa sesiune, la majoritatea disciplinelor promovabilitatea a fost intre 98% si 80% insa au fost si materii unde au promovat doar 58% dintre studenti.
Studenti cu media zece in sesiunea de iarna nu sint foarte multi, insa fiecare specializare din cadrul universitatii se poate mindri cu citiva. La Asistenta sociala a terminat cu zece sesiunea de iarna Geta Gurau din anul II, la Administratie publica, anul II, a obtinut numai zece Marinel Turcin, iar la Management au reusit aceasta performanta Elena Teodorescu, anul II, Claudius Burlan, Gabriel Chircu si Gianina Fatu, anul III, si Georgeta Peltea din anul IV. Surprinzator, cei mai multi studenti cu note maxime in aceasta sesiune au fost la specializarea Contabilitate si informatica de gestiune, la anul IV, frecventa redusa: Elena Aurora Cherazica, Paula Chiper, Tuta Dragu, Elena Mosneagu, Cristina Neacsu, Geluta Olteanu, Nicoleta Prosan, George Tiganus si Mioara Stefan. La aceeasi specializare, in anul II a obtinut numai zece Gebriela Palici. Si la Jurnalism sint studenti care au terminat cu medii foarte mari, de exemplu: Mariana Stancu si Mihaela Turtoi din anul IV. La Relatii Internationale si Studii Europene a terminat cu zece studenta din anul I Simona Bacain, iar la Drept sint foarte multe medii peste noua. "Eu sint impresionata de studentii care gasesc puterea sa invete foarte bine si sa obtina numai medii maxime intr-o sesiune, in conditiile in care multi dintre ei lucreaza. Nu stiu de unde atita determinare, insa este de admirat efortul lor", a apreciat decanul Facultatii de Management si Marketing in Afaceri Economice, conf. univ. dr. Elena Enache.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu