Mergi la conţinutul principal

Str. Mihai Eminescu are nevoie de ierbicidare

Str. Mihai Eminescu, considerată a fi strada de promenadă a Brăilei, este atât de puţin circulată încât printre piatra cubică din pavaj a răsărit literalmente un covor de iarbă. Ca să nu se mai facă de ruşine în faţa puţinilor turişti care se mai rătăcesc prin oraşul nostru, autorităţile locale au încercat să îndepărteze iarba cosind-o. Operaţiunea nu a fost, însă, suficientă, deoarece firele de verdeaţă au rămas pe poziţie, având potenţialul de a creşte în curând şi mai mari şi mai viguroase.
În atari condiţii, singura soluţie rămâne o operaţiune efectuată în genere pe tarlalele câmpurilor, nicidecum în zona de promenadă a unui oraş ce se vrea a fi "Capitala Europeană a Culturii 2021": ierbicidarea întregii părţi carosabile a acestei străzi. Substanţele destinate combaterii ierbii vor fi împrăştiate spre sfârşitul acestei săptămâni sau, cel mai târziu, la începutul săptămânii viitoare, după cum ne-a informat conducerea Serviciului de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală (SUPAGL), din cadrul Primăriei Brăila.
Pentru a mai schimba un pic în bine aspectul străzii Mihai Eminescu (fosta Regală, pentru cine vrea să îşi imagineze cum arăta pe vremuri această arteră a Brăilei), SUPAGL a încercat să facă curăţenie. Astfel, pe parcursul săptămânii trecute, a vopsit toate blaturile băncilor montate pe trotuare şi a înlocuit zece pubele stradale care fuseseră rupte sau de-a dreptul furate de localnici.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro