Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua a invins la Cluj si s-a apropiat la trei puncte de CFR

Echipa Steaua a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), formatia CFR Cluj, in etapa a XXVIII-a a Ligii I, apropiindu-se la trei puncte de gruparea clujeana in lupta pentru asigurarea locului doi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pentru Steaua au marcat Iacob '30 si Goian '58, in timp ce CFR Cluj a punctat prin autogolul lui Goian, din minutul 73.
Steaua a deschis scorul in minutul 30, cind, la un corner executat de Nicolita, mingea a fost prelungita de Lovin si a fost reluata in plasa de Victoras Iacob de la cinci metri. Iacob nu mai marcase din 20 noiembrie 2005, de la un meci cu Sportul Studentesc, scor 4-1. In primavara anului trecut, atacantul stelist s-a accidentat la umar, iar in vara aceluiasi an a fost operat la genunchi si a fost indisponibil patru luni.
Dorin Goian a majorat scorul pentru Steaua, in minutul 58, atunci cind a reluat cu capul in poarta lui Stancioiu, la un corner executat de Nicolita.
In minutul 73, CFR Cluj a redus din diferenta prin autogolul lui Dorin Goian. Semedo a centrat in fata portii spre Didi, Goian a intervenit si a trimis mingea in propria poarta.
Meciul a inceput cu un moment de reculegere in memoria fostului fotbalist Florea Dumitrache, care a incetat din viata joi dimineata.
In minutul 25, Cyril Thereau s-a reaccidentat la piciorul sting la care suferise o fractura de metatarsian si a fost inlocuit cu Victoras Iacob. De asemenea, capitanul Mirel Radoi a acuzat dureri la genunchiul drept si a fost inlocuit cu Eugen Baciu, in minutul 71.
La meci au asistat aproximativ 11.000 de spectatori. De asemenea, la partida a fost prezent si finantatorul stelist Gigi Becali, care a luat loc la tribuna oficiala. El a fost fluierat de suporterii clujeni.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii