Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Statia CFR Braila nu mai are serviciu telefonic de informatii

Brailenii nu mai pot cere informatii telefonice privind circulatia trenurilor prin Statia CFR Braila direct de la ghiseul din gara. Asta pentru ca, de ieri, arhicunoscutul numar de telefon la care raspundea "informatii CFR" - 619797 a fost desfiintat. Astfel cei care au sunat la acest numar au avut surpriza sa afle de la robotul telefonic ca acest numar este nealocat. De la la serviciul informatii "Romtelecom", cei interesati au fost indrumati catre numarul de telefon al Agentiei de Voiaj a CFR Calatori, astfel incit functionarii de la ghiseele agentiei au fost sufocati de apelurile telefonice. Mai mult, acestia s-au plins de faptul ca nu au putut furniza toate informatiile solicitate telefonic de catre braileni intrucit, de exemplu, intirzierile in cazul trenurilor care circula prin statia CFR Braila sint informatii pe care numai operatorul biroului de informatii al garii le detine.
Contactata de reporterii "Obiectiv", conducerea Regionalei Galati a CFR Calatori a explicat ca, in conditiile in care vechiul numar de telefon - informatii gara - apartinea unei alte unitati din cadrul companiei, s-a decis suspendarea postului telefonic. "Pentru a remedia situatia, Regionala CFR Calatori a inaintat o solicitare catre "Romtelecom" pentru alocarea unui alt numar de telefon si speram ca, in citeva zile, sa se remedieze situatia si sa reintram in normal", ne-a comunicat regionala de la Galati, fara a putea preciza daca serviciul informatii CFR va putea fi accesat la vechiul numar de telefon sau va raspunde la un alt numar.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii